דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין טבעוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין טבעוני

חמין טבעוני

(0)
935 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חמין טבעוני מצויין עם שלל קטניות שמתבשלות לאיטן כל הלילה, גם חובבי הבשר ימצאו כאן נחמה ושובע

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
גרגירי חומוס יבשים
250  גרם
שעועית לימה יבשה
4  שקיות
אבקה להכנת רוטב צלי כשר לפסח
3 
בצל גדולים חתוכים גס
6  כפות
שמן קנולה
5 
תפוח אדמה קלופים
1  כוס
חיטה לא מבושלת
0.5  כוס
גריסי פנינה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  פחית
שימורי עגבניות קטנה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

935 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים ללילה את החומוס, השעועית והחיטה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים בסיר גדול את הבצל. מוסיפים לסיר, מבלי לערבב: שעועית, חומוס, חיטה וגריסים. מעל, מניחים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ומי שאוהב - גם ביצים בקליפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את רוטב הצלי, הפפריקה ורסק העגבניות במים ויוצקים אל תוך הסיר. מוסיפים מים לכיסוי ועוד סנטימטר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרתיחים, מכסים הדוק ומניחים בתנור בחום נמוך של כ-120 מעלות לחמש עשרה שעות לפחות.
חמין טבעוני

שלב 1 מתוך 4

משרים ללילה את החומוס, השעועית והחיטה.

חמין טבעוני

שלב 2 מתוך 4

מטגנים בסיר גדול את הבצל. מוסיפים לסיר, מבלי לערבב: שעועית, חומוס, חיטה וגריסים. מעל, מניחים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות ומי שאוהב - גם ביצים בקליפה.

חמין טבעוני

שלב 3 מתוך 4

מערבבים את רוטב הצלי, הפפריקה ורסק העגבניות במים ויוצקים אל תוך הסיר. מוסיפים מים לכיסוי ועוד סנטימטר.

חמין טבעוני

שלב 4 מתוך 4

מרתיחים, מכסים הדוק ומניחים בתנור בחום נמוך של כ-120 מעלות לחמש עשרה שעות לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים