דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

(0)
600 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיתר מאיר
חמין טלה לשבת חורפית, כזה שממלא את הבית בריח מהבוקר ופתאום רוצים ארוחת צהריים מוקדמת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
צוואר טלה חתוך לקוביות גדולות
4  כפות
שמן זית
200  גרם
גרגירי חומוס שהושרו לילה קודם
300  גרם
ארטישוק ירושלמי קלוף
1  גבעול
פטרוזיליה קצוץ לקוביות
1  גבעול
שורש סלרי קצוץ לקוביות
1 
בצל קצוץ לקוביות
2 
כוכב אניס
1  מקל
קינמון טחון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

600 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר כבד שמתאים לאפיה בתנור, מאדים את הבשר החתוך עם שמן הזית עד שהוא משחים מעט מכל הצדדים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד את הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מאדים את קוביות הבצל והשורשים מספר דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את גרגירי החומוס והבשר, מוסיפים מים עד 2 ס"מ מעל הבשר ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את כוכבי האניס, מקל קינמון, מלח ופלפל ואופים לילה בתנור בחום של 110 מעלות
חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

שלב 1 מתוך 4

בסיר כבד שמתאים לאפיה בתנור, מאדים את הבשר החתוך עם שמן הזית עד שהוא משחים מעט מכל הצדדים. מוציאים מהסיר ומניחים בצד את הבשר.

חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

שלב 2 מתוך 4

מאדים את קוביות הבצל והשורשים מספר דקות.

חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את גרגירי החומוס והבשר, מוסיפים מים עד 2 ס"מ מעל הבשר ומביאים לרתיחה.

חמין טלה עם חומוס וארטישוק ירושלמי

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את כוכבי האניס, מקל קינמון, מלח ופלפל ואופים לילה בתנור בחום של 110 מעלות

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים