דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין ממולאים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין ממולאים

חמין ממולאים

(0)
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון נהדר שהוא ארוחה שלמה, טעימה ומשביעה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
פלפל אדום קטנים
4 
פנים של חציל קטנים
4 
זוקיני בינוניים
4 
תפוח אדמה בינוניים
4 
גזר בינוניים
4  פרוסות
אוסובוקו טלה
4  נתחי
שוק עוף עוף
0.5  ליטר
בירה לבנה
2  כוסות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  ראש
שום חצוי לרוחב
3 
בצל קלופים וקצוצים גס
0.5  כוס
גרגירי חומוס יבשים
0.33  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
שמן זית למילוי
1  כוס
נבט חיטה מושרה ללילה במים, למילוי
1 
בצל גדול קצוץ דק, למילוי
4  שיני
שום קלופות וקצוצות, למילוי
250  גרם
בשר בקר טחון טחון, למילוי
0.5  כוס
פיסטוק קלופים
0.5  כוס
צימוקים
1  כפית
קינמון טחון
1  כפית
כורכום
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    בודקים שלא שכחנו להשרות את החיטה במים. כלאחר שהושרתה במים 12 שעות וכבר התרככה, מתחילים בהכנת המילוי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים עד להזהבה במחבת גדולה את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבקר הטחון ומועכים במזלג כדי שהבשר יתפורר וייטגן היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסננים את החיטה מנוזלי ההשרייה. מוסיפים למחבת שני שליש מהחיטה ואת כל יתר חומרי המילוי. מבשלים אגב ערבוב עוד חמש דקות. מסירים מאש.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרוקנים את הקישואים והחצילים. מרוקנים את הפלפלים מזרעים אבל משאירים להם את ה"כובע" מחובר. קולפים את הגזרים ותפוחי האדמה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים את הירקות בתערובת המילוי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול וכבד שיוכל להיכנס לתנור. מזהיבים בו את נתחי הבשר והעוף היטב. מוציאים בכף מחוררת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומזהיבים היטב. מסדרים מעל את תפוחי האדמה, הגזר והחומוס.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים מעל את הבשר והעוף, ומעל את הירקות הממולאים. ממליחים ומפלפלים ויוצקים בירה ומרק כך שיגיעו כמעט עד לכיסוי הממולאים. אם חסרים נוזלים מוסיפים מים רותחים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל-12 שעות.
חמין ממולאים

שלב 1 מתוך 9

בודקים שלא שכחנו להשרות את החיטה במים. כלאחר שהושרתה במים 12 שעות וכבר התרככה, מתחילים בהכנת המילוי.

חמין ממולאים

שלב 2 מתוך 9

מטגנים עד להזהבה במחבת גדולה את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבקר הטחון ומועכים במזלג כדי שהבשר יתפורר וייטגן היטב.

חמין ממולאים

שלב 3 מתוך 9

מסננים את החיטה מנוזלי ההשרייה. מוסיפים למחבת שני שליש מהחיטה ואת כל יתר חומרי המילוי. מבשלים אגב ערבוב עוד חמש דקות. מסירים מאש.

חמין ממולאים

שלב 4 מתוך 9

מרוקנים את הקישואים והחצילים. מרוקנים את הפלפלים מזרעים אבל משאירים להם את ה"כובע" מחובר. קולפים את הגזרים ותפוחי האדמה.

חמין ממולאים

שלב 5 מתוך 9

ממלאים את הירקות בתערובת המילוי.

חמין ממולאים

שלב 6 מתוך 9

מחממים את השמן בסיר גדול וכבד שיוכל להיכנס לתנור. מזהיבים בו את נתחי הבשר והעוף היטב. מוציאים בכף מחוררת.

חמין ממולאים

שלב 7 מתוך 9

מוסיפים לסיר את הבצל והשום ומזהיבים היטב. מסדרים מעל את תפוחי האדמה, הגזר והחומוס.

חמין ממולאים

שלב 8 מתוך 9

מניחים מעל את הבשר והעוף, ומעל את הירקות הממולאים. ממליחים ומפלפלים ויוצקים בירה ומרק כך שיגיעו כמעט עד לכיסוי הממולאים. אם חסרים נוזלים מוסיפים מים רותחים.

חמין ממולאים

שלב 9 מתוך 9

מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 100 מעלות ל-12 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים