דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין עוף ופסטה של בני סיידא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין עוף ופסטה של בני סיידא

חמין עוף ופסטה של בני סיידא

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חמין עוף ופסטה, שהתבשל כל השבת בחום נמוך. העוף מתפרק והפסטה ספוגת טעמים וניחוחות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה פרפקטו אסם
0.5  כוס
שמן קנולה
4 
עוף עוף טרי
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים אסם
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    מבשלים את הספגטיני במים מומלחים 7 דקות בלבד לאחר הרתיחה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים ומסננים שוב.
  • שלב 2

    5 דקות
    בסיר גדול, שאפשר להכניס לתנור, מחממים שמן ומזהיבים את הכרעיים (אפשר להשתמש גם בחצאי פרגיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים. מוציאים מהסיר מכבים את האש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים במרק התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוציאים מהסיר מחצית מכמות הפסטה, מסדרים על הפסטה שבסיר את העוף או את הפרגיות ומכסים בפסטה שנותרה. מכסים את הסיר.
  • שלב 4

    60 דקות
    מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור ואופים 60 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מורידים את חום התנור ל-100 מעלות, ואופים עד לשבת בצהריים כ- 16 שעות. מגישים חם.
חמין עוף ופסטה של בני סיידא

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הספגטיני במים מומלחים 7 דקות בלבד לאחר הרתיחה. מסננים, שוטפים תחת מים זורמים ומסננים שוב.

חמין עוף ופסטה של בני סיידא

שלב 2 מתוך 5

בסיר גדול, שאפשר להכניס לתנור, מחממים שמן ומזהיבים את הכרעיים (אפשר להשתמש גם בחצאי פרגיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) משני הצדדים. מוציאים מהסיר מכבים את האש.

חמין עוף ופסטה של בני סיידא

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מתבלים במרק התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוציאים מהסיר מחצית מכמות הפסטה, מסדרים על הפסטה שבסיר את העוף או את הפרגיות ומכסים בפסטה שנותרה. מכסים את הסיר.

חמין עוף ופסטה של בני סיידא

שלב 4 מתוך 5

מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות, מכניסים את הסיר לתנור ואופים 60 דקות.

חמין עוף ופסטה של בני סיידא

שלב 5 מתוך 5

מורידים את חום התנור ל-100 מעלות, ואופים עד לשבת בצהריים כ- 16 שעות. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים