קליית החצילים: נועצים מזלג מספר פעמים על פני החציל ויוצרים חורים. מניחים את החציל על רשת מעל גריל פחמים, וקולים את החציל מכל הכיוונים עד שהוא הופך למקומט ורך.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את החציל מהמנגל ומניחים בצלחת הגשה נאה. עם סכין חד פותחים את קליפת החציל ופוערים פתח.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את גביע היוגורט ו-3 כפות טחינה גולמית. יוצקים את מיץ הלימון מלימון אחד, מוסיפים לקערה את שיני השום הכתוש.
שלב 4
0 דקות
יוצקים מעט מים בהדרגה ומערבבים, עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את רוטב הטחינה - יוגורט על החציל הקלוי, ומגישים עם לחם טרי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
קליית החצילים: נועצים מזלג מספר פעמים על פני החציל ויוצרים חורים. מניחים את החציל על רשת מעל גריל פחמים, וקולים את החציל מכל הכיוונים עד שהוא הופך למקומט ורך.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים את החציל מהמנגל ומניחים בצלחת הגשה נאה. עם סכין חד פותחים את קליפת החציל ופוערים פתח.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לקערה את גביע היוגורט ו-3 כפות טחינה גולמית. יוצקים את מיץ הלימון מלימון אחד, מוסיפים לקערה את שיני השום הכתוש.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים מעט מים בהדרגה ומערבבים, עד לקבלת הסמיכות הרצויה. מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את רוטב הטחינה - יוגורט על החציל הקלוי, ומגישים עם לחם טרי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0