דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חצ'פורי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חצ'פורי

חצ'פורי

(0)
160 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
מאפה גרוזיני ממולא גבינות שאי אפשר לסרב לו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.25  כוסות
מים פושרים
30  גרם
חמאה רכה
1  כף
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
250  גרם
גבינה צהובה
250  גרם
גבינת פרמזן מגוררת
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

160 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הגבינות ולשים 10-15 דקות עד לקבלת בצק רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים את הבצק בקערה מעט משומנת ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים שוב את הבצק ושמים אותו בצד ל10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים לעיגולים ומרדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    שמים במרכז הבצק כף וחצי מהמילוי ומקפלים בצורת סירה - מרימים משני הקצוות ומהדקים בצדדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים להתפחה נוספת.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות עד להזהבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מיד לאחר שמוציאים מהתנור מברישים בחמאה את המאפים.
  • שלב 9

    1 דקות
    *ניתן להמיר 30 גרם חמאה רכה ב-4 כפות שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
חצ'פורי

שלב 1 מתוך 9

מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הגבינות ולשים 10-15 דקות עד לקבלת בצק רך.

חצ'פורי

שלב 2 מתוך 9

מניחים את הבצק בקערה מעט משומנת ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

חצ'פורי

שלב 3 מתוך 9

לשים שוב את הבצק ושמים אותו בצד ל10 דקות.

חצ'פורי

שלב 4 מתוך 9

מחלקים לעיגולים ומרדדים.

חצ'פורי

שלב 5 מתוך 9

שמים במרכז הבצק כף וחצי מהמילוי ומקפלים בצורת סירה - מרימים משני הקצוות ומהדקים בצדדים.

חצ'פורי

שלב 6 מתוך 9

מניחים להתפחה נוספת.

חצ'פורי

שלב 7 מתוך 9

אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות עד להזהבה.

חצ'פורי

שלב 8 מתוך 9

מיד לאחר שמוציאים מהתנור מברישים בחמאה את המאפים.

חצ'פורי

שלב 9 מתוך 9

*ניתן להמיר 30 גרם חמאה רכה ב-4 כפות שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין

    אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין

    60 דקות בינוני
  • חצ'פורי - מאפה גבינות גאורגי

    חצ'פורי - מאפה גבינות גאורגי

    165 דקות בינוני
  • חצ'פורי שקשוקה

    חצ'פורי שקשוקה

    30 דקות בינוני
  • חצ'פורי- מאפה גבינה גרוזיני מסורתי

    חצ'פורי- מאפה גבינה גרוזיני מסורתי

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים