דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט ריקוטה דובדבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט ריקוטה דובדבן

טארט ריקוטה דובדבן

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת רושם שלא תוכלו לעמוד בפניה, כי היא כל כך מעודנת וטעימה, פירותית ומקסימה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
חלמון בגודל בינוני
20  גרם
סוכר לבן
4 
חלמון
65  גרם
סוכר לבן
45  גרם
קמח לבן
25  גרם
קורנפלור
20  גרם
חמאה מומסת
1  טיפה
תמצית וניל
1  קורט
מלח
400  גרם
גבינת ריקוטה (3% שומן)
235  גרם
אבקת סוכר
10  גרם
קורנפלור
4 
חלמון
85  גרם
חלב
1  קורט
גרידת לימון מגוררת
2  טיפות
תמצית וניל
100  גרם
דובדבנים מגולענים וחתוכים לרבעים
200  גרם
שמנת חמוצה
10  גרם
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים את החלמון,הסוכר וחומרי הטעם להקצפה חזקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים את הקמח והקורנפלור.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את החמאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה סוכר עד להקצפה יציבה אך לא חזקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפלים את החלבון (המוקצף) לתוך החלמון, מוסיפים בקיפול את תערובת הקמח ובסוף את החמאה המומסת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את העיסה על ניר האפייה ואופים בתנור מחומם בראש ל- 200 מעלות למשך 5 דקות ומצננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    חותכים עיגול בקוטר 24 ס"מ ומעמידים טבעת סביב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מערבבים היטב את הריקוטה, אבקת הסוכר, הקורנפלור, החלמונים, חומרי הטעם, החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מקציפים חלבון לקצף חלש ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.
  • שלב 11

    0 דקות
    יוצקים חצי מכמות המלית לתוך הטבעת, מיישרים, מפזרים דובדבנים ומכסים עם המלית הנוכחית. מחליקים את המלית בסכין.
  • שלב 12

    0 דקות
    אופים בתנור מחומם מראש ל- 160-170 מעלות במשך 30 דקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    לאחר האפייה מצננים במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 14

    0 דקות
    לאחר הצינון מערבבים אבקת סוכר ושמנת חמוצה, יוצקים על העוגה ומשטחים את שכבת הציפוי.
  • שלב 15

    0 דקות
    מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך 10 דק'.
  • שלב 16

    0 דקות
    שומרים את העוגה בקירור עד להגשה.
טארט ריקוטה דובדבן

שלב 1 מתוך 16

מקציפים את החלמון,הסוכר וחומרי הטעם להקצפה חזקה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 2 מתוך 16

מנפים את הקמח והקורנפלור.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 3 מתוך 16

ממיסים את החמאה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 4 מתוך 16

מכינים תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 5 מתוך 16

מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה סוכר עד להקצפה יציבה אך לא חזקה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 6 מתוך 16

מקפלים את החלבון (המוקצף) לתוך החלמון, מוסיפים בקיפול את תערובת הקמח ובסוף את החמאה המומסת.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 7 מתוך 16

מורחים את העיסה על ניר האפייה ואופים בתנור מחומם בראש ל- 200 מעלות למשך 5 דקות ומצננים.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 8 מתוך 16

חותכים עיגול בקוטר 24 ס"מ ומעמידים טבעת סביב.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 9 מתוך 16

מערבבים היטב את הריקוטה, אבקת הסוכר, הקורנפלור, החלמונים, חומרי הטעם, החלב עד לקבלת תערובת אחידה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 10 מתוך 16

מקציפים חלבון לקצף חלש ומקפלים לתוך תערובת הגבינה.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 11 מתוך 16

יוצקים חצי מכמות המלית לתוך הטבעת, מיישרים, מפזרים דובדבנים ומכסים עם המלית הנוכחית. מחליקים את המלית בסכין.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 12 מתוך 16

אופים בתנור מחומם מראש ל- 160-170 מעלות במשך 30 דקות.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 13 מתוך 16

לאחר האפייה מצננים במשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 14 מתוך 16

לאחר הצינון מערבבים אבקת סוכר ושמנת חמוצה, יוצקים על העוגה ומשטחים את שכבת הציפוי.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 15 מתוך 16

מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה למשך 10 דק'.

טארט ריקוטה דובדבן

שלב 16 מתוך 16

שומרים את העוגה בקירור עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    בינוני
  • טארט טריקולד פתיבר

    טארט טריקולד פתיבר

    120 דקות בינוני
  • טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    60 דקות קל
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים