דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טליאטלה קלבריה עם דג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טליאטלה קלבריה עם דג

טליאטלה קלבריה עם דג

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: בן שי
פסטה כל כך טעימה שמכינים עם הדג שתמיד נשאר משבת, עם הרוטב המדהים שמשדכים לפסטה מתקבלת ארוחה טעימה בלי לבזבז כלום

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  פילה
דג ים - הדג שנשאר משבת, כולל הרוטב
1  חבילה
פסטה טליאטלה
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה מעושנת
3  פילה
אנשובי (לא חובה)
15 
זיתים קלמטה מגולענים
2  פרוסות
לחם ישן
1  כף
שמן זית
1  כף
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מפרידים את הדג מהרוטב ומפרקים אותו לצ׳אנקים בצד. מחממים את הרוטב ומוסיפים לו רוטב עגבניות, פפריקה מעושנת, זיתים ואנשובי ומבשלים עד שהוא מסמיך מאוד.
  • שלב 2

    10 דקות
    קולים בתנור על 220 מעלות חתיכות לחם ישן עם מעט שמן זית ומלח עד לקבלת קרוטונים ומפוררים אותם לפירורי לחם גסים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים ומלח את הפסטה עד שהיא אל דנטה, כלומר כמעט מוכנה, ומעבירים אל הרוטב עם קצת ממי הבישול.
  • שלב 4

    2 דקות
    מחזירים את הדג המפורק ומערבבים עד לאיחוד.
  • שלב 5

    1 דקות
    מגישים עם פירורי הלחם הגסים ופטרוזיליה קצוצה דק.
טליאטלה קלבריה עם דג

שלב 1 מתוך 5

מפרידים את הדג מהרוטב ומפרקים אותו לצ׳אנקים בצד. מחממים את הרוטב ומוסיפים לו רוטב עגבניות, פפריקה מעושנת, זיתים ואנשובי ומבשלים עד שהוא מסמיך מאוד.

טליאטלה קלבריה עם דג

שלב 2 מתוך 5

קולים בתנור על 220 מעלות חתיכות לחם ישן עם מעט שמן זית ומלח עד לקבלת קרוטונים ומפוררים אותם לפירורי לחם גסים.

טליאטלה קלבריה עם דג

שלב 3 מתוך 5

מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים ומלח את הפסטה עד שהיא אל דנטה, כלומר כמעט מוכנה, ומעבירים אל הרוטב עם קצת ממי הבישול.

טליאטלה קלבריה עם דג

שלב 4 מתוך 5

מחזירים את הדג המפורק ומערבבים עד לאיחוד.

טליאטלה קלבריה עם דג

שלב 5 מתוך 5

מגישים עם פירורי הלחם הגסים ופטרוזיליה קצוצה דק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • דגים
  • חברים
  • רטבים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

    פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

    120 דקות בינוני
  • טליאטלה והפתעות

    טליאטלה והפתעות

    40 דקות בינוני
  • פסטה טליאטלה אנטריקוט

    פסטה טליאטלה אנטריקוט

    20 דקות קל
  • טליאטלה חמאת עגבניות במהירות

    טליאטלה חמאת עגבניות במהירות

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים