דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מנה עיקרית משביעה גם בארוחת צהריים, של פסטה עם ראגו בניחוח ברביקיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  כף
שמן קנולה
1 
בצל לבן קצוץ
4  שיני
שום כתוש
1  גבעול
סלרי מגורר גס
1 
גזר מגורר
0.75  כוס
יין לבן
0.5 
פלפל אדום חריף חתוך לטבעות דקות
1  כף
תימין
0.75  כוס
רוטב ברביקיו אסם
1  כוס
ציר בקר
1  כוס
פלפלים, בצל, חצילים, עגבניות מרוסקות
0  לפי הטעם
פלפל שחור
1  חבילה
פסטה אסם ספגטי 8 טליאטלה
0  לפי הטעם
מלח גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בסיר רחב עם מעט שמן חם את הבצל, השום, הסלרי והגזר, ומאדים על להבה נמוכה עד לריכוך. מגבירים את הלהבה לגבוהה ומוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים את הבשר, תוך כדי הפרדתו לפירורים ועד שהוא משנה את צבעו. יוצקים לסיר את היין ועם כף עץ מגרדים את המשקעים מתחתית הסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפלפל החריף והתימין ומערבבים. יוצקים את רוטב הברביקיו, ציר הבקר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לנמוכה, מכסים את הסיר במכסה וממשיכים לבשל במשך כשעה אחת. מדי פעם יש לבדוק אם חסרים נוזלים. במידה וחסר, יש להוסיף מים.
  • שלב 3

    15 דקות
    לקראת ההגשה, מוסיפים את הפסטה לסיר עמוק עם מי מלח רותחים. מבשלים במשך כ- 15 דקות על להבה בינונית, עד שהפסטה מגיעה למצב "אל דנטה".
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את המים ומעבירים את הפסטה לכלי הגשה עמוק. יוצקים את הראגו על הפסטה ומערבבים היטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים