דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טנזיה פירות יבשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טנזיה פירות יבשים

טנזיה פירות יבשים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
האורז והקוסקוס הם רק תירוץ לאכול את המנה הנפלאה הזו של פירות יבשים ברוטב חריף מתוק

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
משמש מיובש יבשים
100  גרם
שזיף מיובש יבשים
100  גרם
חמוציות
100  גרם
צימוקים
100  גרם
שקדים מולבנים, חצויים
3 
בצל גדולים, פרוסים לרצועות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.33  כפית
כורכום
1  כף
דבש
0.33  כפית
צ'ילי גרוס גרוס
2  כפות
שמן קנולה
0.5  כוס
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    לחמם את השמן בסיר רחב או במחבת ולטגן בו את הבצל על להבה קטנה כ-20 דקות עד להשחמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את השקדים המולבנים תוך כדי ערבוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את יתר הפירות היבשים ואת התיבול ולערבב. להמתין עד בעבוע.
  • שלב 4

    5 דקות
    להוסיף את המים (אם מעדיפים רוטב דליל יותר, צריך להוסיף עוד מים) ולבשל 5 דקות עד להסמכת הרוטב. לכבות את האש. *ניתן להמיר את הדבש ברוטב צ'ילי מתוק אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
טנזיה פירות יבשים

שלב 1 מתוך 4

לחמם את השמן בסיר רחב או במחבת ולטגן בו את הבצל על להבה קטנה כ-20 דקות עד להשחמה.

טנזיה פירות יבשים

שלב 2 מתוך 4

להוסיף את השקדים המולבנים תוך כדי ערבוב.

טנזיה פירות יבשים

שלב 3 מתוך 4

להוסיף את יתר הפירות היבשים ואת התיבול ולערבב. להמתין עד בעבוע.

טנזיה פירות יבשים

שלב 4 מתוך 4

להוסיף את המים (אם מעדיפים רוטב דליל יותר, צריך להוסיף עוד מים) ולבשל 5 דקות עד להסמכת הרוטב. לכבות את האש. *ניתן להמיר את הדבש ברוטב צ'ילי מתוק אסם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טנזיה מרוקאית

    טנזיה מרוקאית

    40 דקות בינוני
  • טנזיה - תבשיל פירות יבשים

    טנזיה - תבשיל פירות יבשים

    50 דקות בינוני
  • טנזיה

    טנזיה

    50 דקות קל
  • טנזיה

    טנזיה

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים