דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח שכבות מרהיב שאפשר להכין בכל דרך שתרצו,מקערה גדולה במרכז השולחן או קינוחים אישיים בכוסות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
שוקולד לבן או מריר לגרסת הפרווה
2  מיכלים
שמנת מתוקה או צמחית (לגרסת הפרווה) (500 מ"ל)
200  גרם
סוכר לבן (1 כוס)
100  גרם
חמאה מלוחה או מרגרינה רכה (לגרסת פרווה)
1  שקית
סוכר וניל
2 
ביצה
280  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג (2 כוסות)
120  מיליליטר
חלב או מים (לגרסת פרווה) (1/2 כוס)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    יום לפני הכנת הטרייפל מתחילים להכין קרם שוקולד: מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנית תבנית בקוטר 24 ס"מ.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבלים חמאה, סוכר וסוכר וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-6 דק' עד שהחמאה הופכת קרמית. מוסיפים ביצה, ממשיכים לערבל עוד 5-4 דק' ומוסיפים את הביצה הנוספת. מקציפים עד שהיא נטמעת היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים קמח תופח וחלב לסירוגין ב-3 פעמים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את שכבות הטרייפל: מכינים חפיסה אחת של הג'לי לפי הוראות היצרן, יוצקים לכלי שטוח ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את תערובת השוקולד (אחרי ששהתה לילה במקרר) לקערת המיקסר, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומקציפים לקרם יציב. שומרים בקירור עד השימוש.
  • שלב 8

    0 דקות
    מרכיבים את הטרייפל: מניחים את העוגה בתחתית הקערה ויוצרים בה חורים בעזרת ידית של כף עץ. מכינים חפיסה אחת של גלי לפי הוראות היצרן ויוצקים על העוגה בעודו חם. מעבירים למקרר לשעה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים ריבה על העוגה בשכבה אחידה ומגררים מעל בעזרת מזלג 1/3 משכבת הגלי ששמרנו במקרר. מורחים מעל מחצית מקרם השוקולד ומעל מפזרים מחצית מכמות הפירות. חוזרים על התהליך: מגררים גלי נוסף מעל הפירות, מורחים את שארית הקרם, מפזרים את שאר הפירות ומגררים מעל הכל את שאר הגלי. שומרים בקירור עד ההגשה. אפשר לשמור עד 3 ימים מכוסה במקרר.
  • שלב 10

    0 דקות
    גיוון: אפשר להרכיב את הטרייפל כמנות אישיות בכוסות בנפח 200 מ"ל. קורצים מהעוגה עיגולים בקוטר הכוס וממשיכים בהרכבה כפי שמצוין במתכון.
  • שלב 11

    0 דקות
    בפירות אפשר לגוון לפי העונה ומה שאוהבים. שימו לב לשימוש בגלי החם להרטבת העוגה. פטנט שכדאי לאמץ גם בקינוחים נוספים.
טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 1 מתוך 11

יום לפני הכנת הטרייפל מתחילים להכין קרם שוקולד: מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר למשך הלילה.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 2 מתוך 11

מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנית תבנית בקוטר 24 ס"מ.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 3 מתוך 11

מערבלים חמאה, סוכר וסוכר וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-6 דק' עד שהחמאה הופכת קרמית. מוסיפים ביצה, ממשיכים לערבל עוד 5-4 דק' ומוסיפים את הביצה הנוספת. מקציפים עד שהיא נטמעת היטב.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים קמח תופח וחלב לסירוגין ב-3 פעמים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 5 מתוך 11

אופים כ-25 דקות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 6 מתוך 11

מכינים את שכבות הטרייפל: מכינים חפיסה אחת של הג'לי לפי הוראות היצרן, יוצקים לכלי שטוח ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 7 מתוך 11

מעבירים את תערובת השוקולד (אחרי ששהתה לילה במקרר) לקערת המיקסר, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומקציפים לקרם יציב. שומרים בקירור עד השימוש.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 8 מתוך 11

מרכיבים את הטרייפל: מניחים את העוגה בתחתית הקערה ויוצרים בה חורים בעזרת ידית של כף עץ. מכינים חפיסה אחת של גלי לפי הוראות היצרן ויוצקים על העוגה בעודו חם. מעבירים למקרר לשעה.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 9 מתוך 11

מורחים ריבה על העוגה בשכבה אחידה ומגררים מעל בעזרת מזלג 1/3 משכבת הגלי ששמרנו במקרר. מורחים מעל מחצית מקרם השוקולד ומעל מפזרים מחצית מכמות הפירות. חוזרים על התהליך: מגררים גלי נוסף מעל הפירות, מורחים את שארית הקרם, מפזרים את שאר הפירות ומגררים מעל הכל את שאר הגלי. שומרים בקירור עד ההגשה. אפשר לשמור עד 3 ימים מכוסה במקרר.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 10 מתוך 11

גיוון: אפשר להרכיב את הטרייפל כמנות אישיות בכוסות בנפח 200 מ"ל. קורצים מהעוגה עיגולים בקוטר הכוס וממשיכים בהרכבה כפי שמצוין במתכון.

טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

שלב 11 מתוך 11

בפירות אפשר לגוון לפי העונה ומה שאוהבים. שימו לב לשימוש בגלי החם להרטבת העוגה. פטנט שכדאי לאמץ גם בקינוחים נוספים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    40 דקות מאתגר
  • טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    30 דקות בינוני
  • טרייפל קייצי

    טרייפל קייצי

    30 דקות קל
  • טרייפל שוקולד בלגי

    טרייפל שוקולד בלגי

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים