דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדים במחבת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדים במחבת

כבדים במחבת

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
מתכון פשוט וקל לאוהבי הכבד. מומלץ להגיש עם פסטה או פירה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף שלמים, יפים, מנוקים משאריות שומן
1 
בצל גדול חתוך לטבעות דקות
4  כפות
שמן קנולה לטיגון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים כבדים על צלחת גדולה, ומפזרים למעלה בנדיבות פפריקה, פלפל ומלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    הופכים כל כבד בעדינות, ומפזרים שוב תבלינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל במחבת גדולה, עד להשחמה קלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים החוצה את רוב השמן שבו טוגן הבצל, אבל משאירים את הבצל.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים את הכבדים על גבי הבצל המטוגן, וממשיכים לטגן על אש גבוהה, עד צריבת כל הכבדים.
  • שלב 6

    0 דקות
    הופכים את הכבדים, וצורבים אותם מכל הכיוונים (כולל באמצע לאלו שנפתחים ל-"פרפר").
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהמחבת ומגישים מיד. בתיאבון!
כבדים במחבת

שלב 1 מתוך 7

פורסים כבדים על צלחת גדולה, ומפזרים למעלה בנדיבות פפריקה, פלפל ומלח.

כבדים במחבת

שלב 2 מתוך 7

הופכים כל כבד בעדינות, ומפזרים שוב תבלינים.

כבדים במחבת

שלב 3 מתוך 7

מטגנים את הבצל במחבת גדולה, עד להשחמה קלה.

כבדים במחבת

שלב 4 מתוך 7

שופכים החוצה את רוב השמן שבו טוגן הבצל, אבל משאירים את הבצל.

כבדים במחבת

שלב 5 מתוך 7

פורסים את הכבדים על גבי הבצל המטוגן, וממשיכים לטגן על אש גבוהה, עד צריבת כל הכבדים.

כבדים במחבת

שלב 6 מתוך 7

הופכים את הכבדים, וצורבים אותם מכל הכיוונים (כולל באמצע לאלו שנפתחים ל-"פרפר").

כבדים במחבת

שלב 7 מתוך 7

מוציאים מהמחבת ומגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה כבדים

    מאפה כבדים

    50 דקות בינוני
  • כבדים בריבת תפוזים

    כבדים בריבת תפוזים

    30 דקות קל
  • עוף ממולא בכבדים עם תפוחי אדמה

    עוף ממולא בכבדים עם תפוחי אדמה

    110 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים