דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבדים בריבת תפוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבדים בריבת תפוזים

כבדים בריבת תפוזים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מתכון מתקתק של כבדי עוף מבושלים עם ריבת תפוזים, קל ומהיר להכנה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף נקי ומוכשר
2 
בצל פרוסים
2  כפות
ריבת משמש
0.5  כפית
הל טחון טחון
0.5  כפית
חוויאג'
0  לפי הטעם
מלח
0.25  כוס
יין אדום
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל, חוויאג', פלפל ומלח (לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה.
  • שלב 3

    0 דקות
    באותה המחבת מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים למחבת את הריבה (ניתן להשתמש גם בריבת תפוז סיני באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה (אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין).
  • שלב 6

    0 דקות
    מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה.
כבדים בריבת תפוזים

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הכבדים בשמן ומתבלים אותם בהל, חוויאג', פלפל ומלח (לא מטלטלים את הכבדים - הופכים רק פעם אחת, ולא מייבשים).

כבדים בריבת תפוזים

שלב 2 מתוך 6

מוציאים לצלחת ושומרים מכוסה.

כבדים בריבת תפוזים

שלב 3 מתוך 6

באותה המחבת מטגנים את הבצלים בעוד קצת שמן.

כבדים בריבת תפוזים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים למחבת את הריבה (ניתן להשתמש גם בריבת תפוז סיני באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומטגנים עד שהבצל מקורמל יפה.

כבדים בריבת תפוזים

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את היין - מגבירים את האש ומבשלים דקה (אפשר גם לוותר על שלב הוספת היין).

כבדים בריבת תפוזים

שלב 6 מתוך 6

מצרפים את הכבדים, מערבבים בעדינות ומבשלים עוד דקה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה כבדים

    מאפה כבדים

    50 דקות בינוני
  • עוף ממולא בכבדים עם תפוחי אדמה

    עוף ממולא בכבדים עם תפוחי אדמה

    110 דקות בינוני
  • כבדים במחבת

    כבדים במחבת

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים