אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבד עגל בחומץ בלסמי מנת כבד סמיכה ומהבילה, כמיטב המסורת, מומלץ להגיש לצד פירה ביום קר ולטרוף 7 דירוג ממוצע: 3.5 (16) נירית פסלר בינוני8 מצרכים 30 דקות הכנה 1 . מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהם מתחילים להזהיב מעט. 2 . טובלים את הכבדים בקמח ומניחים אותם במחבת. 3 . מגבירים את האש למשך שלוש דקות ומנמיכים שוב. 4 . מוסיפים חומץ בלסמי, מלח פלפל ומרווה ומטגנים עד שלא יוצא יותר דם. רשימת המצרכים (4 מנות)8 פרוסות כבד עגל 5 כפיות חומץ בלסמי 0.3 כוס שמן זית 3 בצלים 1 כף קמח אסם מלח פלפל שחור חופן עלי מרווה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב1 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב2 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב3 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב4 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עגל בחומץ בלסמי ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (16) קטגוריות כבד בקר מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבד ולבבות ברוטב כבד ולבבות ברוטב דפנה פנקר 7.7 דירוג ממוצע: 4 (20) 7 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מאפה כבדים מאפה כבדים עומר צור 6.57143 דירוג ממוצע: 3.5 (7) 17 מצרכיםבינוני 50 דקות תגובות והערות
תגובות והערות