אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה הסילאן מדגיש את מתיקות הכבדים, ומעניק לו טעם עמוק ומודגש 7.7619 דירוג ממוצע: 4 (21) מערכת בישולים בינוני7 מצרכים 30 דקות הכנה 1 . בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל. 2 . מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב. 3 . ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים. 4 . לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה. רשימת המצרכים (4 מנות)800 גרם כבד עוף 0.5 בקבוק יין אדום 0.75 כוס סילאן 2 גבעולי טימין בצל פלפל שחור מלח ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4 (21) קטגוריות כבדי עוף על המחבת מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה מערכת בישולים 8.18919 דירוג ממוצע: 4 (222) 7 מצרכיםבינוני 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כבדי עוף בריבת בצל ויין אדום כבדי עוף בריבת בצל ויין אדום מערכת בישולים 7.7 דירוג ממוצע: 4 (10) 8 מצרכיםבינוני 50 דקות תגובות והערות
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של שף אבי ביטון ממסעדת אדורה מערכת בישולים 8.18919 דירוג ממוצע: 4 (222) 7 מצרכיםבינוני 30 דקות
תגובות והערות