דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הסילאן מדגיש את מתיקות הכבדים, ומעניק לו טעם עמוק ומודגש

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
כבד עוף נקי
0.5  בקבוק
יין אדום
0.75  כוס
סילאן סילאן
2  גבעולים
תימין גדולים
1 
בצל קטן
1  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.
כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

שלב 1 מתוך 4

בסיר קטן מבשלים את היין עם הסילאן, הטימין, הבצל, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות. בתום הבישול מסלקים את ענפי הטימין והבצל.

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

שלב 2 מתוך 4

מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן קנולה. צורבים כשליש מכמות הכבדים כדקה מכל צד ומוסיפים שליש מכמות הרוטב.

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

שלב 3 מתוך 4

ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות (עד שהרוטב מתחיל להזדגג על הכבדים). כך עושים עם שאר כמות הכבדים.

כבד עוף ביין אדום וזיגוג דבש תמרים - של מסעדת אדורה

שלב 4 מתוך 4

לגיוון ניתן להוסיף לרוטב מעט ציר בקר ולהגיש על מחית פירה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים