דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כבדים ברוטב מתקתק עם נגיעה של חריפות. איך אפשר לסרב?

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  כוס
שמן זית
3 
בצל קצוצים דק או פרוסים
500  גרם
פטריות שמפיניון פרוסות
2  כפיות
ג'ינג'ר מגורר דק
18 
כבד עוף גדולים צלויים (מטעמי כשרות)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
0.5  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
3 
בצל ירוק קצוצים דק
1  שקית
קוסקוס בינוני 350 גר אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים במחבת כבדה וגדולה שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיתחילו להזהיב. מוסיפים את הפטריות והג'ינג'ר, ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את כבדי העוף עד שישחימו. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי מתוק ומטגנים עוד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הקוסקוס לצלחות אישיות, שמים מעל כבד ופטריות, מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים. בתיאבון!
כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

שלב 1 מתוך 3

מחממים במחבת כבדה וגדולה שמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שיתחילו להזהיב. מוסיפים את הפטריות והג'ינג'ר, ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת. מעבירים את תכולת המחבת לקערה.

כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את כבדי העוף עד שישחימו. מחזירים למחבת את הבצל והפטריות, מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי מתוק ומטגנים עוד 3 דקות. טועמים ומשפרים תיבול.

כבד עוף ופטריות ברוטב צ'ילי מתוק על קוסקוס

שלב 3 מתוך 3

מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הקוסקוס לצלחות אישיות, שמים מעל כבד ופטריות, מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים