דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד קצוץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד קצוץ

כבד קצוץ

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
כבד קצוץ בטעם ביתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף
1 
בצל קצוץ או פרוס
1 
ביצה קשה
1  כפית
מיונז
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
4  כפיות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    לטגן את הכבד על אש גבוהה כ2 דקות ולהניח בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן את הבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהבצל מתחיל להשחים להוסיף את הכבדים, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות על אש בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    לתבל במלח ופלפל שחור, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות, עד שהכבדים משנים את צבעם והם כבר לא אדומים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס את הכבדים והבצל לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף ביצה קשה ולטחון בזהירות, עד לקבלת תערובת מעט גבשושית, אבל לא עיסתית.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוציא לקערה, להוסיף מיונז ולערבב.
  • שלב 7

    0 דקות
    לטעום, לתקן תיבול ולשמור בכלי סגור עד ההגשה.
כבד קצוץ

שלב 1 מתוך 7

לטגן את הכבד על אש גבוהה כ2 דקות ולהניח בצד.

כבד קצוץ

שלב 2 מתוך 7

לטגן את הבצל.

כבד קצוץ

שלב 3 מתוך 7

כשהבצל מתחיל להשחים להוסיף את הכבדים, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות על אש בינונית.

כבד קצוץ

שלב 4 מתוך 7

לתבל במלח ופלפל שחור, לערבב ולטגן מספר דקות נוספות, עד שהכבדים משנים את צבעם והם כבר לא אדומים.

כבד קצוץ

שלב 5 מתוך 7

להכניס את הכבדים והבצל לבלנדר או מעבד מזון, להוסיף ביצה קשה ולטחון בזהירות, עד לקבלת תערובת מעט גבשושית, אבל לא עיסתית.

כבד קצוץ

שלב 6 מתוך 7

להוציא לקערה, להוסיף מיונז ולערבב.

כבד קצוץ

שלב 7 מתוך 7

לטעום, לתקן תיבול ולשמור בכלי סגור עד ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים