דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד קצוץ עם יין אדום מתוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

(1)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ממרח כבד קצוץ מעולה עם בצלים מקורמלים

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
כבד עוף טריים, מבריקים ונקיים
4 
בצל גדולים, קלופים ופרוסים
1.5  כוסות
יין אדום או תירוש
4  כפות
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים
0.5  כפית
מלח
4 
ביצה קשות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת עמוקה מבשלים את הבצלים עם היין, המים והסוכר על אש גבוהה, עד אידוי המים. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי בחישה עוד כשלוש דקות, עד שהבצל רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנקים את הכבד משומן, גידים וקרומים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מחממים שמן במחבת, שמים את הכבדים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שהכבד הופך חום-אפרפר. מוציאים מהמחבת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים הכל ואז טוחנים במעבד את הכבדים, הבצל והביצים בפולסים קצרים, עד שמגיעים למרקם הרצוי. מעבירים לקערה ומוסיפים מלח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים למקרר.
כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

שלב 1 מתוך 5

במחבת עמוקה מבשלים את הבצלים עם היין, המים והסוכר על אש גבוהה, עד אידוי המים. מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי בחישה עוד כשלוש דקות, עד שהבצל רך.

כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

שלב 2 מתוך 5

מנקים את הכבד משומן, גידים וקרומים.

כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

שלב 3 מתוך 5

מחממים שמן במחבת, שמים את הכבדים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שהכבד הופך חום-אפרפר. מוציאים מהמחבת.

כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

שלב 4 מתוך 5

מצננים הכל ואז טוחנים במעבד את הכבדים, הבצל והביצים בפולסים קצרים, עד שמגיעים למרקם הרצוי. מעבירים לקערה ומוסיפים מלח.

כבד קצוץ עם יין אדום מתוק

שלב 5 מתוך 5

מעבירים למקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים