דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כבד קצוץ עם טעם ייחודי ומפנק.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
כבד עוף טריים ומנוקים
7 
בצל בינוניים, קלופים וחתוכים גס
2 
תפוח אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
6 
ביצה
3  כפות
שמן קנולה
1  כף
סוכר חום גדושה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  כוס
שומן אווז
2  כפות
ברנדי / קוניאק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת גדולה וכבדה, או בווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומאדים כעשר דקות עם הסוכר החום, עד שיזהיבו מאוד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הכבדים, שומן האווז והברנדי, ומשחימים תוך כדי ערבוב, כ-10 דק'. ממליחים ומפלפלים.
  • שלב 3

    10 דקות
    בעזרת כף יוצרים גומות בתערובת הכבד ושוברים פנימה ביצים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מצננים במקרר שעתיים או יותר.
  • שלב 5

    0 דקות
    טוחנים במעבד מזון, טועמים ומתקנים תיבול. מאפסנים במקרר.
כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

שלב 1 מתוך 5

במחבת גדולה וכבדה, או בווק, מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ותפוחי האדמה ומאדים כעשר דקות עם הסוכר החום, עד שיזהיבו מאוד.

כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הכבדים, שומן האווז והברנדי, ומשחימים תוך כדי ערבוב, כ-10 דק'. ממליחים ומפלפלים.

כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

שלב 3 מתוך 5

בעזרת כף יוצרים גומות בתערובת הכבד ושוברים פנימה ביצים. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות.

כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

שלב 4 מתוך 5

מצננים במקרר שעתיים או יותר.

כבד קצוץ עם שומן אווז וברנדי

שלב 5 מתוך 5

טוחנים במעבד מזון, טועמים ומתקנים תיבול. מאפסנים במקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים