דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כדורי בשר ברוטב יין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כדורי בשר ברוטב יין

כדורי בשר ברוטב יין

(1)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
שילוב של בשר ויין טעים שבה כל חיך. המתכון הבא לא יאכזב בקטע הזה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר בקר טחון טחון
1  פרוסה
לחם עבה , שרויה במים וסחוטה
1 
תפוח אדמה בינוני, מגורר
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  כף
רוטב ווסטרשיר
1 
ביצה
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  קורט
אגוז מוסקט מגורר
0  קורט
מלח לפי הטעם
1 
בצל גדול, קצוץ דק
2  כפות
שמן קנולה
1  כוס
מים
1  כף
רוטב ווסטרשיר
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כוס
יין לבן או שליש כוס יין אחר בטעמים עזים
1  כף
פטרוזיליה קצוצה דק
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל החומרים לכדורי בשר לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר בינוני על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את כל שאר חומרי הרוטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    בידיים רטובות צרים מתערובת הבשר כדורים בקוטר כ-4 ס"מ ומחליקים אותם לרוטב המבעבע. הרוטב צריך לכסות את הכדורים (אפשר להוסיף מעט מים במידת הצורך).
  • שלב 4

    20 דקות
    מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.
כדורי בשר ברוטב יין

שלב 1 מתוך 4

מערבבים היטב את כל החומרים לכדורי בשר לתערובת אחידה.

כדורי בשר ברוטב יין

שלב 2 מתוך 4

מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר בינוני על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את כל שאר חומרי הרוטב.

כדורי בשר ברוטב יין

שלב 3 מתוך 4

בידיים רטובות צרים מתערובת הבשר כדורים בקוטר כ-4 ס"מ ומחליקים אותם לרוטב המבעבע. הרוטב צריך לכסות את הכדורים (אפשר להוסיף מעט מים במידת הצורך).

כדורי בשר ברוטב יין

שלב 4 מתוך 4

מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל
  • כדורי שוקולד לבן

    כדורי שוקולד לבן

    20 דקות קל
  • מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    מרק גריסים עם כדורי בשר - מתכון של צביה

    115 דקות בינוני
  • כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

    כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים