המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל עם הגזר. כאשר הבצל מתחיל להתרכך, מוסיפים את השום, מטגנים עוד חצי דקה ומורידים מן האש.
הכנת הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר רחב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. טועמים, ומוסיפים מלח ופלפל, מכסים וממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
הכנת כדורי הבשר: מערבבים את הבשר הטחון עם החרדל, הביצים, הלחם, הכמון והפלפל השחור. מוסיפים את הבצל והגזר המטוגנים, ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
צרים כדורים בקוטר כ-5 ס"מ ושמים אותם ברוטב המבעבע.
מוסיפים את תפוחי האדמה, כדי שיתבשלו יחד עם כדורי הבשר בתוך הרוטב.
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-60 דקות על להבה נמוכה.
מגישים עם הרבה רוטב, עלי כוסברה מעל, ועם לחם לבן טרי, לטבילה. בתיאבון! ניתן להמיר את העגבניות הטריות בקופסת עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0