המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את הבשר בקערה. מפוררים לקערה את הלחם, מוסיפים ביצה, שום ועשבי תיבול ולשים מעט.
מוסיפים מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול.
לשים את התערובת כמו שלשים בצק שמרים במשך 5 דקות.
מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך 15 דקות או יותר.
לאחר שהתערובת "נחה" במקרר, יוצרים ממנה כדורים קטנים ואחידים ושומרים במקרר עד תום בישול המרק.
מוסיפים את כדורי הבשר לסיר המרק 15 דקות לפני תום בישול המרק .
מכבים את האש ומניחים לסיר לעמוד מכוסה כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0