ממיסים את השוקולד על אדים, ומוסיפים את המרגרינה. בוחשים היטב. מוסיפים את החלמון ובוחשים במהירות. מורידים מהאש. מוסיפים את שאר המצרכים.
שלב 2
0 דקות
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וטובלים בפתיתי השוקולד, או מגלגלים בקוקוס.
שלב 3
1 דקות
מסדרים במנג'טים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שמתקשה לפני ההגשה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את החלב ביין באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
ממיסים את השוקולד על אדים, ומוסיפים את המרגרינה. בוחשים היטב. מוסיפים את החלמון ובוחשים במהירות. מורידים מהאש. מוסיפים את שאר המצרכים.
שלב 2
מתוך
3
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים וטובלים בפתיתי השוקולד, או מגלגלים בקוקוס.
שלב 3
מתוך
3
מסדרים במנג'טים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות, עד שמתקשה לפני ההגשה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את החלב ביין באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0