דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כדורי שניצל קריספיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כדורי שניצל קריספיים

כדורי שניצל קריספיים

(3)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
השניצל האהוב בגרסת הכדורים שמתחסלים ממש במהירות – פריכים, זהובים ועסיסיים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
חזה עוף טחון
2  גבעולים
בצל ירוק קצוץ דק
1 
ביצה
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  כפית
מלח
1  קורט
פלפל שחור
3 
ביצים (לבלילה)
2  כפות
קטשופ 750 גרם אסם (לבלילה)
0.5  כפית
מלח (לבלילה)
0.25  כפית
פלפל שחור (לבלילה)
0.25  כפית
פפריקה אדומה מתוקה (לבלילה)
0.25  כפית
שום גבישי (לבלילה)
1  כף
מיונז (לבלילה)
1  כפית
חרדל (לבלילה)
2  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב (לציפוי)
0.5  כוס
שומשום (לציפוי)
1  ליטר
שמן קנולה (לטיגון)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הירוק, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל ומניחים במקרר לחצי שעה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מחממים שמן לטיגון. מוציאים את העוף ומכדררים כדורים.
  • שלב 4

    5 דקות
    טובלים בבלילת הביצה ואחר כך מגלגלים בפירורים עם השומשום.
  • שלב 5

    10 דקות
    מטגנים עד להזהבה.
  • שלב 6

    1 דקות
    מגישים לצד קטשופ אסם.
כדורי שניצל קריספיים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הירוק, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל ומניחים במקרר לחצי שעה.

כדורי שניצל קריספיים

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.

כדורי שניצל קריספיים

שלב 3 מתוך 6

מחממים שמן לטיגון. מוציאים את העוף ומכדררים כדורים.

כדורי שניצל קריספיים

שלב 4 מתוך 6

טובלים בבלילת הביצה ואחר כך מגלגלים בפירורים עם השומשום.

כדורי שניצל קריספיים

שלב 5 מתוך 6

מטגנים עד להזהבה.

כדורי שניצל קריספיים

שלב 6 מתוך 6

מגישים לצד קטשופ אסם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רינה

האם אפשר להקפיא אחרי הטיגון ?

מערכת בישולים

היי, בהחלט אפשר להקפיא ואז לחמם לפני אכילה 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חטיף
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה ראשונה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אוכל מקומי
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • טיגון בשמן עמוק
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כדורי תמרים, אגוזים ושקדים

    כדורי תמרים, אגוזים ושקדים

    30 דקות קל
  • כדורי תמרים טבעוניים

    כדורי תמרים טבעוניים

    20 דקות קל
  • כדורי תפוחי אדמה ממולאים בגבינה

    כדורי תפוחי אדמה ממולאים בגבינה

    90 דקות קל
  • כדורי שוקולד הכי טעימים שיש

    כדורי שוקולד הכי טעימים שיש

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים