המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הירוק, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל ומניחים במקרר לחצי שעה.
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.
מחממים שמן לטיגון. מוציאים את העוף ומכדררים כדורים.
טובלים בבלילת הביצה ואחר כך מגלגלים בפירורים עם השומשום.
מטגנים עד להזהבה.
מגישים לצד קטשופ אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם אפשר להקפיא אחרי הטיגון ?
היי, בהחלט אפשר להקפיא ואז לחמם לפני אכילה 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1