דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית בטמפורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית בטמפורה

כרובית בטמפורה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כרובית מבושלת ומטוגנת בבלילת קמח טמפורה. רכה בפנים ופריכה בחוץ

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
כרובית קפואה
7  כפות
פירורי לחם פנקו פירורית (להשיג בכל סופר)
1  כוס
מים קרים
1 
ביצה
3  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל אסם
1  כף
מיונז
3  כפות
שמן קנולה לטיגון עמוק
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    מפשירים את הכרובית 60 דקות לפני ההכנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה גדולה מערבבים קמח טמפורה, ביצה, רוטב בסיס, מיונז ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה, כמו של פנקייק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.
  • שלב 4

    0 דקות
    טובלים את הכרובית בבלילה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים את הכרובית עד שהיא זהובה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגישים עם קערית של רוטב צ'ילי מתוק, או רוטב הבסיס של אסם.
כרובית בטמפורה

שלב 1 מתוך 7

מפשירים את הכרובית 60 דקות לפני ההכנה.

כרובית בטמפורה

שלב 2 מתוך 7

בקערה גדולה מערבבים קמח טמפורה, ביצה, רוטב בסיס, מיונז ומים עד שמתקבלת בלילה אחידה, כמו של פנקייק.

כרובית בטמפורה

שלב 3 מתוך 7

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

כרובית בטמפורה

שלב 4 מתוך 7

טובלים את הכרובית בבלילה.

כרובית בטמפורה

שלב 5 מתוך 7

מטגנים את הכרובית עד שהיא זהובה.

כרובית בטמפורה

שלב 6 מתוך 7

מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

כרובית בטמפורה

שלב 7 מתוך 7

מגישים עם קערית של רוטב צ'ילי מתוק, או רוטב הבסיס של אסם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית פצצה

    כרובית פצצה

    50 דקות בינוני
  • מרק כרובית וברוקולי מוקרם עם קרוטונים

    מרק כרובית וברוקולי מוקרם עם קרוטונים

    75 דקות בינוני
  • כרובית בתנור בציפוי חרדל, צ'ילי וסילאן

    כרובית בתנור בציפוי חרדל, צ'ילי וסילאן

    55 דקות קל
  • סלט כרובית ופטריות

    סלט כרובית ופטריות

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים