דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרובית מוקרמת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרובית מוקרמת

כרובית מוקרמת

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מעדן כרובית בתנור עם שמנת וגבינות. מנת פתיחה מעולה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית גדולה, מחולקת לפרחים בינוניים ומבושלת עד לריכוך
25  גרם
חמאה
1  כף
קמח לבן
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
אגוז מוסקט טחון
1  גבעול
בצל ירוק בצל ירוק
1  כוס
גבינת פרמזן מגוררת עמק/טל העמק/פרמזן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את החמאה במחבת או סיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים כמה שניות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים חלב ושמנת ומיד טורפים היטב, על מנת שלא יווצרו גושים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים דקה-שתיים, עד שהרוטב מסמיך. ניתן לדלל את הרוטב בעוד חלב, אם הוא סמיך מדי (הרוטב צריך להיות נוח למזיגה).
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים פנימה מלח, פלפל ומוסקט, אפשרי גם בצל ירוק למי שאוהב. יוצקים את הרוטב בעזרת כף על פרחי הכרובית.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים גבינה ושולחים לתנור להשחמה.
  • שלב 8

    0 דקות
    אוכלים חם.
כרובית מוקרמת

שלב 1 מתוך 8

מחממים תנור לחום בינוני.

כרובית מוקרמת

שלב 2 מתוך 8

מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית מרופדת נייר אפייה.

כרובית מוקרמת

שלב 3 מתוך 8

ממיסים את החמאה במחבת או סיר קטן, מוסיפים את הקמח ובוחשים כמה שניות.

כרובית מוקרמת

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים חלב ושמנת ומיד טורפים היטב, על מנת שלא יווצרו גושים.

כרובית מוקרמת

שלב 5 מתוך 8

מבשלים דקה-שתיים, עד שהרוטב מסמיך. ניתן לדלל את הרוטב בעוד חלב, אם הוא סמיך מדי (הרוטב צריך להיות נוח למזיגה).

כרובית מוקרמת

שלב 6 מתוך 8

מערבבים פנימה מלח, פלפל ומוסקט, אפשרי גם בצל ירוק למי שאוהב. יוצקים את הרוטב בעזרת כף על פרחי הכרובית.

כרובית מוקרמת

שלב 7 מתוך 8

מפזרים גבינה ושולחים לתנור להשחמה.

כרובית מוקרמת

שלב 8 מתוך 8

אוכלים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים