המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בפומפייה מגרדים את הבצל והבטטה, וסוחטים מנוזלים.
חותכים את הבצל והתרד לחתיכות קטנות, מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל.
נותנים לבלילה לנוח 10 דקות.
יוצרים לביבות עם כף, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מגישים עם גבינה לבנה/יוגורט. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0