דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה קלות ביותר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה קלות ביותר

לביבות בטטה קלות ביותר

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קלמנטינה
וריאציה ללביבות המסורתיות. הפעם הן כתומות מבטטה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
בטטה (ניתן להמיר או להוסיף תפוחי אדמה)
0.75  כוס
קמח לבן
2 
ביצה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
1  כף
שמן קנולה או תרסיס למחבת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מים בסיר עד לרתיחה ומבשלים את הבטטות הקלופות עד לריכוך. מועכים את הבטטות בקערה למחית חלקה (פירה). רצוי לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר (כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה).
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב עד להשתלבות כל החומרים. אם העיסה מעט כבדה ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של הבטטות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לוקחים כמות בכף ומשטחים במחבת שחוממה מראש, מטגנים עד להזהבה קלה.
לביבות בטטה קלות ביותר

שלב 1 מתוך 4

מחממים מים בסיר עד לרתיחה ומבשלים את הבטטות הקלופות עד לריכוך. מועכים את הבטטות בקערה למחית חלקה (פירה). רצוי לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר (כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה).

לביבות בטטה קלות ביותר

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל.

לביבות בטטה קלות ביותר

שלב 3 מתוך 4

מערבבים היטב עד להשתלבות כל החומרים. אם העיסה מעט כבדה ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של הבטטות.

לביבות בטטה קלות ביותר

שלב 4 מתוך 4

לוקחים כמות בכף ומשטחים במחבת שחוממה מראש, מטגנים עד להזהבה קלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים