המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
5 הטיפים והטריקים הטובים ביותר שלנו לגדלי מנות מותאמים אישית.
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את המצות לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הגבינה הלבנה. את הביצים שוברים לתוך התערובת בקערה.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. במידה והתערובת יבשה, יש להוסיף עוד גבינה לבנה.
ליצור קציצות ולטגן במחבת עם השמן החם.
להניח על נייר סופג. בתיאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0