דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות מנגולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות מנגולד

לביבות מנגולד

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירב כהן
לביבות מנגולד קלילות ומרעננות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
מנגולד
2 
בצל בינוניים
2 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
כורכום
3  כפות
קמח לבן או פירורי לחם
1 
תפוח אדמה מגורד (לא חובה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את העלים ומפרידים את החלק הירוק מהחלק הלבן. (את החלק הלבן של העלים ניתן לבשל במרק ירקות או עוף). קוצצים את העלים.
  • שלב 2

    4 דקות
    מבשלים במים כ-4 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהמים רותחים, מסירים מהגז ומסננים את המים וסוחטים היטב בידיים את העלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את העלים מהמים וסוחטים אותם היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורד, הביצים, הקמח והתבלינים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת (השמן בגובה של כ - 1 סמ`) ומטגנים משני הצדדים.
לביבות מנגולד

שלב 1 מתוך 5

שוטפים היטב את העלים ומפרידים את החלק הירוק מהחלק הלבן. (את החלק הלבן של העלים ניתן לבשל במרק ירקות או עוף). קוצצים את העלים.

לביבות מנגולד

שלב 2 מתוך 5

מבשלים במים כ-4 דקות.

לביבות מנגולד

שלב 3 מתוך 5

כשהמים רותחים, מסירים מהגז ומסננים את המים וסוחטים היטב בידיים את העלים.

לביבות מנגולד

שלב 4 מתוך 5

מוציאים את העלים מהמים וסוחטים אותם היטב. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבצל המגורד, הביצים, הקמח והתבלינים.

לביבות מנגולד

שלב 5 מתוך 5

מחממים שמן במחבת (השמן בגובה של כ - 1 סמ`) ומטגנים משני הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים