דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות קישואים וגבינת פטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות קישואים וגבינת פטה

לביבות קישואים וגבינת פטה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לביבות קישואים רכות וטעימות, לחנוכה או כתוספת לארוחת ערב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קישוא לא קלופים מגוררים (רצוי מזן זוקיני)
0  לפי הטעם
מלח
2 
ביצה מופרדות
0.5  כוס
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
0.25  כוס
בצל קצוץ
0.5  כוס
קמח לבן
0.5  כפית
אבקת אפייה
10  כפיות
נענע טרייה, קצוצה דק
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
0  לפי הטעם
שמן זית לטיגון
0  לפי הטעם
שמנת חמוצה להגשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. משאירים כ-15 דקות וסוחטים ביד את עודף המים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הקישואים הסחוטים עם חלמוני הביצים, גבינת הפטה, הבצל הירוק, הקמח, אבקת האפייה והנענע. מתבלים במלח ובפלפל שחור. אם רוצים להכין לביבות גדולות, אפשר להוסיף עוד קצת קמח, שמסייע ליציבות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את החמאה או שמן הזית במחבת גדולה, על אש בינונית. יוצקים מעט מהעיסה בהתאם לגודל הלביבה הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות. מספיגים מהשמן על מגבות נייר.
  • שלב 5

    1 דקות
    מומלץ להגיש עם יוגורט. ניתן להמיר את הקמח לקמח מלא ולהגיש עם שמנצ חמוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לביבות קישואים וגבינת פטה

שלב 1 מתוך 5

שמים את הקישואים המגוררים במסננת ומפזרים מעליהם מעט מלח גס. משאירים כ-15 דקות וסוחטים ביד את עודף המים.

לביבות קישואים וגבינת פטה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את הקישואים הסחוטים עם חלמוני הביצים, גבינת הפטה, הבצל הירוק, הקמח, אבקת האפייה והנענע. מתבלים במלח ובפלפל שחור. אם רוצים להכין לביבות גדולות, אפשר להוסיף עוד קצת קמח, שמסייע ליציבות.

לביבות קישואים וגבינת פטה

שלב 3 מתוך 5

מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך עיסת הקישואים.

לביבות קישואים וגבינת פטה

שלב 4 מתוך 5

מחממים את החמאה או שמן הזית במחבת גדולה, על אש בינונית. יוצקים מעט מהעיסה בהתאם לגודל הלביבה הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות. מספיגים מהשמן על מגבות נייר.

לביבות קישואים וגבינת פטה

שלב 5 מתוך 5

מומלץ להגיש עם יוגורט. ניתן להמיר את הקמח לקמח מלא ולהגיש עם שמנצ חמוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שלומית

כן

הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

    לביבות בטטה ברוטב טריאקי וג'ינג'ר

    120 דקות קל
  • לביבות אפונה ותירס

    לביבות אפונה ותירס

    30 דקות בינוני
  • לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    לביבות תפוחי אדמה אווריריות

    45 דקות קל
  • לביבות עגבניות מהירות

    לביבות עגבניות מהירות

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים