דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שירלי
לביבות אווריריות עם בצל ירוק, שנחטפות מייד אחרי הטיגון למרות שהן טעימות עוד יותר אחרי יום במקרר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה גדולים
2 
בצל
3 
ביצה
2.5  כפות
קמח לבן
0.5  שקית
אבקת אפייה
0.5  זר
שמיר קצוץ טרי
3  גבעולים
בצל ירוק קצוצים דק
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מגרדים את תפוחי האדמה והבצל, שמים במסננת למשך רבע שעה לסילוק הנוזלים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עם תפוח האדמה והבצל המגורדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן קנולה במחבת, ויוצקים בעזרת כף את הלביבות, ומשטחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מטגנים בסבלנות ובאורך רוח שלא יישרף ושלא יהיה לבן.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים מן המחבת לנייר סופג.
לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

שלב 1 מתוך 5

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל, שמים במסננת למשך רבע שעה לסילוק הנוזלים.

לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עם תפוח האדמה והבצל המגורדים.

לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

שלב 3 מתוך 5

מחממים שמן קנולה במחבת, ויוצקים בעזרת כף את הלביבות, ומשטחים.

לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

שלב 4 מתוך 5

מטגנים בסבלנות ובאורך רוח שלא יישרף ושלא יהיה לבן.

לביבות תפוחי אדמה עם ירק בטעם של פעם

שלב 5 מתוך 5

מוציאים מן המחבת לנייר סופג.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים