המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים ומגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה וסוחטים מנוזלים.
ומגררים בפומפייה גסה גם את הבצל ומוסיפים לקערת תפוחי האדמה.
מוסיפים את הקמח, הפלפל והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
יוצרים עם כף לביבה ומטגנים בשמן חם.
אוכלים מהר לפני שיגמר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0