המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים את הקמח לתוך קערה ושומרים מעט בצד.
מוסיפים את השמרים ומערבבים.
מוסיפים מים לפי הצורך ולשים עד שמתקבל בצק רך.
מכסים עם מגבת ושמים במקום חמים להתפחה כשעה.
מוסיפים לבצק את המלח ואת האורגנו ומערבבים, מתפיחים לעוד רבע שעה.
מסננים היטב את הזיתים ממי השימור (חשוב מאד), מוסיפים לבצק ולשים לבצק אחיד.
מתפיחים שוב ל-רבע שעה.
מחממים תנור מראש ל 180 מעלות.
יוצרים מהבצק כ- 2-3 כיכרות ומניחים בתבניות מרופדות הבייר אפיה.
מורחים על הלחמים שמן זית ומעליהם קצת קמח מנופה.
מעבירים לתנור ואופים עד שתחתית הלחם מקבלת צבע זהוב יפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0