להוסיף מים חמים תוך כדי לישה, עד קבלת בצק גמיש. אם דביק - להוסיף קמח, או קשה - להוסיף מים. (במקום מים אפשר להשתמש ב-1/3 כוס תערובת מים / רוויון או במים שהומס בם מעט דבש).
שלב 5
8 דקות
ללוש לפחות 8 דקות. ליצור כדור חלק, ולמרוח בשמן.
שלב 6
0 דקות
לכסות ולהניח כשעה למנוחה.
שלב 7
0 דקות
ללוש פעם נוספת, לחלק את הכדור ל 10-12 כדורי פינג-פונג, ללוש כל אחד בידיים לקבלת כדור חלק, לכסות שנית לשעה.
שלב 8
0 דקות
לשטח כל כדור בין כפות הידיים וללוש על משטח מקומח (בקמח רגיל)
שלב 9
0 דקות
לטגן אחד אחד במחבת עם שמן עמוק חם. (לבדיקת חום השמן זורקים לתוכו חתיכת בצק קטנה - אם היא צפה מיד על פני השמן, אפשר להתחיל לטגן)
שלב 10
0 דקות
כאשר ה"פורי" צף - הופכים אותו. להפוך שנית לקבלת צבע זהוב-חום משני הצדדים.
שלב 1
מתוך
10
לנפות 2 כוסות קמח מלא לקערה.
שלב 2
מתוך
10
להוסיף 3-4 כפות שמן (או חמאה מומסת - גהי ghee)
שלב 3
מתוך
10
ללוש בידיים לקבלת גרגרים.
שלב 4
מתוך
10
להוסיף מים חמים תוך כדי לישה, עד קבלת בצק גמיש. אם דביק - להוסיף קמח, או קשה - להוסיף מים. (במקום מים אפשר להשתמש ב-1/3 כוס תערובת מים / רוויון או במים שהומס בם מעט דבש).
שלב 5
מתוך
10
ללוש לפחות 8 דקות. ליצור כדור חלק, ולמרוח בשמן.
שלב 6
מתוך
10
לכסות ולהניח כשעה למנוחה.
שלב 7
מתוך
10
ללוש פעם נוספת, לחלק את הכדור ל 10-12 כדורי פינג-פונג, ללוש כל אחד בידיים לקבלת כדור חלק, לכסות שנית לשעה.
שלב 8
מתוך
10
לשטח כל כדור בין כפות הידיים וללוש על משטח מקומח (בקמח רגיל)
שלב 9
מתוך
10
לטגן אחד אחד במחבת עם שמן עמוק חם. (לבדיקת חום השמן זורקים לתוכו חתיכת בצק קטנה - אם היא צפה מיד על פני השמן, אפשר להתחיל לטגן)
שלב 10
מתוך
10
כאשר ה"פורי" צף - הופכים אותו. להפוך שנית לקבלת צבע זהוב-חום משני הצדדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0