דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם מקמח טפיוקה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם מקמח טפיוקה

לחם מקמח טפיוקה

(1)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שלומי שלום
לחם טרי, נטול גלוטן, באפייה בייתית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח אורז
0.5  כוס
קמח טפיוקה
0.5  כוס
סוכר לבן
1  כפית
סודה לשתייה
1  כפית
אבקת אפייה
1  כפית
מלח
1 
ביצה
1  כוס
חלב
120  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה (אפשר תבנית חד פעמית).
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את קמח האורז, קמח הטפיוקה, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
  • שלב 3

    0 דקות
    לוקחים קערה אחרת ומקציפים בה ביצה וחמאה.
  • שלב 4

    0 דקות
    עושים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים, ושופכים פנימה את החומרים הרטובים. מערבבים עד שמתאחד.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים במשך 65 דק'. מוכן כשנועצים קיסם והוא יוצא יבש.
  • שלב 6

    1 דקות
    לפני ההגשה מקררים מעט ועוטפים בניילון נצמד או נייר כסף. כדאי לתת ללחם לעמוד לילה שלם לפני ההגשה. ניתן להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחם מקמח טפיוקה

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה (אפשר תבנית חד פעמית).

לחם מקמח טפיוקה

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את קמח האורז, קמח הטפיוקה, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.

לחם מקמח טפיוקה

שלב 3 מתוך 6

לוקחים קערה אחרת ומקציפים בה ביצה וחמאה.

לחם מקמח טפיוקה

שלב 4 מתוך 6

עושים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים, ושופכים פנימה את החומרים הרטובים. מערבבים עד שמתאחד.

לחם מקמח טפיוקה

שלב 5 מתוך 6

יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת ואופים במשך 65 דק'. מוכן כשנועצים קיסם והוא יוצא יבש.

לחם מקמח טפיוקה

שלב 6 מתוך 6

לפני ההגשה מקררים מעט ועוטפים בניילון נצמד או נייר כסף. כדאי לתת ללחם לעמוד לילה שלם לפני ההגשה. ניתן להמיר את החמאה בחצי כוס שמן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים