דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: letizia della rocca
לחם תוצרת בית במילוי גבינות וזיתים. תענוג אמיתי. להגיש עם סלט ירוק

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח לבן
1  כוס
מים
1  כף
שמן זית
1  כפית
מלח
1  כפית
שמרים יבשים יבשים
10  פרוסות
גבינת אמנטל
1  כפית
אורגנו
1  פחית
זיתים חתוכים, שחורים וירוקים, לפי הטעם
2  כפות
רסק עגבניות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים הבצק עם הקמח, מים, מלח ושמרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשהבצק מוכן (רך, אוורירי ולא דביק ), נותנים לנוח 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    עובדים על הבצק כמה דקות נוספות, נותנים לבצק לתפוח 90 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהבצק מוכן פותחים אותו על מישטח בעובי של כס"מ וחצי, מורחים על הבצק את הרסק עגבניות מפזרים מעליו גבינה, תבלינים וזיתים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגלגלים את הבצק כמו שטרודל, כמה חתחים למעלה, מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ואופים כ-40 דקות. לאכול חם.
לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

שלב 1 מתוך 5

מכינים הבצק עם הקמח, מים, מלח ושמרים.

לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

שלב 2 מתוך 5

כשהבצק מוכן (רך, אוורירי ולא דביק ), נותנים לנוח 30 דקות.

לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

שלב 3 מתוך 5

עובדים על הבצק כמה דקות נוספות, נותנים לבצק לתפוח 90 דקות נוספות.

לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

שלב 4 מתוך 5

כשהבצק מוכן פותחים אותו על מישטח בעובי של כס"מ וחצי, מורחים על הבצק את הרסק עגבניות מפזרים מעליו גבינה, תבלינים וזיתים.

לחם עם גבינת אמנטל של לטיציה

שלב 5 מתוך 5

מגלגלים את הבצק כמו שטרודל, כמה חתחים למעלה, מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ואופים כ-40 דקות. לאכול חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים