-
שלב 1
0 דקות
מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח שמרים, סוכר ו-1.5 כוסות מים, פחות כף אחת.
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים מלח, בהדרגה, ולפי הצורך את יתרת המים.
-
שלב 3
0 דקות
לשים במשך 7-6 דקות, עד לקבלת בצק דליל ודביק.
-
שלב 4
0 דקות
מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה.
-
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-220 מעלות ומניחים בתוכו תבנית עם חלוקי נחל לחימום.
-
שלב 6
0 דקות
מחלקים את הבצק ל-12, או ל-6 חלקים שווים (נעזרים במעט קמח כי הבצק דביק), מעצבים ומשטחים מעט על משטח מקומח היטב.
-
שלב 7
0 דקות
מניחים לכמה דקות כדי לתת לבצק הזדמנות לחזור לתפיחה, רק עד שהתנור חם מספיק.
-
שלב 8
0 דקות
מניחים את יריעות הבצק בזהירות על חלוקי הנחל הלוהטים.
-
שלב 9
0 דקות
אופים 20-15 דקות עד שהפרנות מזהיבות יפה גם בתחתית.
כתוב ביקורת