המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומסדרים על גבי תבנית של תנור.
מערבבים בקערה 5 שיני שום, בצל קצוץ דק ו-4 כפות שמן זית. נותנים לתערובת לנוח מספר דקות.
בעזרת מברשת מטבח, מברישים את התערובת על גבי הלחם (במידה ונגמרת התערובת ניתן להוסיף שמן זית מכיוון שהלחם סופח אליו את שמן הזית, אך לא להגזים בכמות שהלחם לא יצא שמנוני מדי.)
מפזרים על הלחם מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים עד להזהבה ומגישים בסלסלה לצד סלט או מטבל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0