דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם שום בהכנה מהירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם שום בהכנה מהירה

לחם שום בהכנה מהירה

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
משדרגים את הלחם המשעמם בכמה מרכיבים בלבד: רק לפזר שמן זית, שום ומלח - ולתנור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בגט או לחם טרי
5  שיני
שום
1 
בצל קצוץ דק
0  לפי הטעם
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומסדרים על גבי תבנית של תנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה 5 שיני שום, בצל קצוץ דק ו-4 כפות שמן זית. נותנים לתערובת לנוח מספר דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בעזרת מברשת מטבח, מברישים את התערובת על גבי הלחם (במידה ונגמרת התערובת ניתן להוסיף שמן זית מכיוון שהלחם סופח אליו את שמן הזית, אך לא להגזים בכמות שהלחם לא יצא שמנוני מדי.)
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים על הלחם מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים עד להזהבה ומגישים בסלסלה לצד סלט או מטבל.
לחם שום בהכנה מהירה

שלב 1 מתוך 5

פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומסדרים על גבי תבנית של תנור.

לחם שום בהכנה מהירה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה 5 שיני שום, בצל קצוץ דק ו-4 כפות שמן זית. נותנים לתערובת לנוח מספר דקות.

לחם שום בהכנה מהירה

שלב 3 מתוך 5

בעזרת מברשת מטבח, מברישים את התערובת על גבי הלחם (במידה ונגמרת התערובת ניתן להוסיף שמן זית מכיוון שהלחם סופח אליו את שמן הזית, אך לא להגזים בכמות שהלחם לא יצא שמנוני מדי.)

לחם שום בהכנה מהירה

שלב 4 מתוך 5

מפזרים על הלחם מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

לחם שום בהכנה מהירה

שלב 5 מתוך 5

אופים עד להזהבה ומגישים בסלסלה לצד סלט או מטבל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים