דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה במילוי גבינה וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה במילוי גבינה וצימוקים

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רות פוזדירקה
מאפה מתוק עם ניחוח מטריף: רולדה רכה ועסיסית, ממולאת במבחר סוגי גבינות וצימוקים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה רכה
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  שקית
אבקת אפייה
0.5  כפית
מלח
250  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
250  גרם
גבינת טוב טעם
0.5  חבילה
גבינת טוב טעם חתוכה לקוביות קטנות
0.5  גביע
שמנת חמוצה
1 
ביצה
1  שקית
סוכר וניל
50  גרם
אבקת סוכר (אפשר יותר, לפי בחירתכם)
0.5  כוס
צימוקים
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
שומשום
0  לפי הטעם
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ללוש את מרכיבי הבצק בקערה גדולה עד לקבלת עיסה אחידה.
  • שלב 2

    30 דקות
    אפשר להניח את הבצק למקרר למשך 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את מרכיבי המילוי בקערה נפרדת.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרדד את הבצק ולפתוח אותו לעלה עגול ודי עבה (שיספיק להכיל את המילוי בתוכו).
  • שלב 5

    0 דקות
    בעזרת כף גדולה לפזר את המילוי באופן שווה על הבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    לגלגל את הבצק לצורת רולדה.
  • שלב 7

    5 דקות
    לקפל את 2 הקצוות למטה ולהניח על תבנית על נייר אפייה (תבנית מרובעת 30*30).
  • שלב 8

    0 דקות
    להבריש את הכיכר בביצה טרופה.
  • שלב 9

    15 דקות
    להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות.
  • שלב 10

    40 דקות
    להוריד את החום בתנור ל-180 מעלות ולהמשיך לאפות למשך 40 דקות עד להזהבה.
מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 1 מתוך 10

ללוש את מרכיבי הבצק בקערה גדולה עד לקבלת עיסה אחידה.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 2 מתוך 10

אפשר להניח את הבצק למקרר למשך 30 דקות.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 3 מתוך 10

לערבב את מרכיבי המילוי בקערה נפרדת.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 4 מתוך 10

לרדד את הבצק ולפתוח אותו לעלה עגול ודי עבה (שיספיק להכיל את המילוי בתוכו).

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 5 מתוך 10

בעזרת כף גדולה לפזר את המילוי באופן שווה על הבצק.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 6 מתוך 10

לגלגל את הבצק לצורת רולדה.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 7 מתוך 10

לקפל את 2 הקצוות למטה ולהניח על תבנית על נייר אפייה (תבנית מרובעת 30*30).

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 8 מתוך 10

להבריש את הכיכר בביצה טרופה.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 9 מתוך 10

להעביר את התבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות.

מאפה במילוי גבינה וצימוקים

שלב 10 מתוך 10

להוריד את החום בתנור ל-180 מעלות ולהמשיך לאפות למשך 40 דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים