המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים היטב את חומרי הבצק.
מוסיפים מלח לקראת סוף הלישה.
מתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח במקום חמים.
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות.
מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
מסירים מהאש.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים.
מכל חלק יוצרים כדור ואז יוצרים גומה עמוקה ורחבה בתוך הכדור
ממלאים במלית של הפטריות לאחר שהצטננה ומעל מפזרים גבינה צהובה. מקשטים בעירית הקצוצה.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0