דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה בצק ממולא בגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה בצק ממולא בגבינות

מאפה בצק ממולא בגבינות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: Rina Shaulov
מתכון למאפים ממולאים שהם פשוט חגיגה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1.5  כפיות
מלח
3  כפות
וודקה
300  גרם
גבינה צהובה
250  גרם
גבינת קוטג'
2 
ביצה
400  גרם
גבינת פטה / בולגרית
1  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית (כל הגבינות, ביצה אחת וחצי כפית מלח) ומכניסים למקרר עד לשימוש.
  • שלב 2

    0 דקות
    לבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק (קמח, מים, ביצה אחת, כפית מלח, 1/4 כוס שמן, וודקה וחומץ) לקערה ולשים כרבע שעה. מכסים את הקערה ומניחים למנוחה לשעה במקום חמים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים מהבצק כדורים ועל משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 20 ס"מ ומקמחים אותו. העלה צריך להיות דק ממלאים במלית הגבינות וסוגרים ואופים בחום גבוה (כ- 220 מעלות) כ- 25 דקות עד להזהבה.
מאפה בצק ממולא בגבינות

שלב 1 מתוך 3

הכנת המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית (כל הגבינות, ביצה אחת וחצי כפית מלח) ומכניסים למקרר עד לשימוש.

מאפה בצק ממולא בגבינות

שלב 2 מתוך 3

לבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק (קמח, מים, ביצה אחת, כפית מלח, 1/4 כוס שמן, וודקה וחומץ) לקערה ולשים כרבע שעה. מכסים את הקערה ומניחים למנוחה לשעה במקום חמים.

מאפה בצק ממולא בגבינות

שלב 3 מתוך 3

מכינים מהבצק כדורים ועל משטח עבודה מקומח מרדדים כל כדור לעלה בקוטר 20 ס"מ ומקמחים אותו. העלה צריך להיות דק ממלאים במלית הגבינות וסוגרים ואופים בחום גבוה (כ- 220 מעלות) כ- 25 דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים