-
שלב 1
0 דקות
מחממים מעט שמן במחבת רחבה, ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה, עד לקבלת גוון זהוב.
-
שלב 2
0 דקות
מוסיפים למחבת את השום הכתוש, מערבבים ערבוב קצר, ומוסיפים את פרוסות הפטריות. מתבלים בפפריקה מתוקה. מטגנים במשך כשלוש דקות, תוך כדי ערבוב.
-
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את נתחי חזה העוף. ממשיכים לטגן עד שחזה העוף משנה את צבעו.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים למחבת את רצועות הכרוב. לאחר כשלוש דקות של טיגון, מוסיפים את רוטב הברביקיו וכן מתבלים בתבלין לגריל עוף, מלח ופלפל שחור.
-
שלב 5
0 דקות
מערבבים תוך כדי טיגון, עד שהתבלינים נטמעים היטב בתערובת. מורידים את המחבת מהכיריים.
-
שלב 6
0 דקות
מניחים לתערובת להצטנן במשך כעשר דקות.
-
שלב 7
0 דקות
מושחים את דפנות התבנית בשכבה דקה של שמן.
-
שלב 8
0 דקות
חותכים את הבצק לגודל שיתאים לתחתית התבנית. מניחים את עיגול הבצק על התחתית.
-
שלב 9
0 דקות
חותכים רצועות בצק שיכסו את דפנות התבנית. מניחים את הרצועות בהיקף הפנימי של התבנית, ומהדקים את חלקם הנמוך לבצק שמונח על בסיס התבנית. כך קיבלנו שהדפנות הפנימיות של התבנית מצופות בבצק עלים.
-
שלב 10
0 דקות
ממלאים את הבסיס בתערובת נתחי העוף והירקות, ומיישרים את התערובת.
-
שלב 11
0 דקות
פורסים רצועות דקות מהבצק, ומניחים על המלית לאורך ולרוחב בצורת שתי וערב.
-
שלב 12
0 דקות
מורחים את רצועות הבצק בביצה הטרופה, ובוזקים עליהם שומשום.
-
שלב 13
30 דקות
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ואופים במשך כ-30 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
-
שלב 14
0 דקות
מוציאים מהתנור, וממתינים כעשר דקות לפני שפורסים ומגישים.
בתיאבון!
כתוב ביקורת