דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

(1)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
עוגת תפוחים חגיגית ומרשימה: הריח של המאפה המופלא הזה יביא אליכם את כל השכונה.

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (1/2 3 כוסות)
50  גרם
סוכר לבן (4 כפות)
10  גרם
מלח (1/2 כף)
50  מיליליטר
חלב (1/4 כוס)
5 
ביצה
100  גרם
חמאה רכה
150  גרם
סוכר חום (1/2 10 כפות)
150  גרם
חמאה
1  כף
קינמון טחון
2 
תפוח עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
50  גרם
סוכר חום (1/2 3 כפות)
60  גרם
קמח לבן (6 כפות)
60  גרם
חמאה קרה חתוכה לקוביות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. מכינים את הבצק: מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח שמרים, סוכר, מלח, חלב, ביצים וחמאה רכה, כ- 5 דקות לקבלת בצק רך.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה בהדרגה וממשיכים ללוש עד שהיא נטמעת בבצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    אוספים את הבצק בידיים מקומחות ומעבירים לקערה משומנת.
  • שלב 4

    90 דקות
    מכסים במגבת ומתפיחים כ-90 דקות או עד להכפלת הנפח כמעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את המלית: מחממים סוכר חום וחמאה עד קבלת תערובת אחידה ומצננים היטב. מוסיפים קינמון ומערבבים.
  • שלב 6

    5 דקות
    מכינים את הקרמבל: מערבבים 50 גרם סוכר חום, 60 גרם קמח, ו-60 גרם חמאה בעזרת קצוות האצבעות עד לקבלת פירורים בגודל לא אחיד, עוטפים בניילון ושומרים במקפיא.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממלאים את הבצק ואופים: מרדדים את הבצק למלבן בגודל 35*40 ס"מ, מורחים אותו בתערובת הקינמון, מפזרים תפוחים ופירורי קרמבל. מהדקים/מדביקים את תפוחי העץ והקראמבל.
  • שלב 8

    0 דקות
    חותכים את העלה לחמש-שש רצועות ברוחב 5 ס"מ, מהדקים/מדביקים שוב את תפוחי העץ והקראמבל.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגלגלים רצועה אחת כמו שבלול. מניחים אותו באמצע התבנית. מגלגלים רצועה שנייה סביב השבלול וכך ממשיכים הלאה למילוי התבנית כולה. בינתיים הבצק תופח. מתקבל מאפה בצורת שושנה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 11

    40 דקות
    אופים את המאפה במשך 40 דקות או עד שהוא זהוב וקיסם שננעץ בו יוצא נקי.
מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 1 מתוך 11

מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ. מכינים את הבצק: מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח שמרים, סוכר, מלח, חלב, ביצים וחמאה רכה, כ- 5 דקות לקבלת בצק רך.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 2 מתוך 11

מוסיפים את החמאה בהדרגה וממשיכים ללוש עד שהיא נטמעת בבצק.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 3 מתוך 11

אוספים את הבצק בידיים מקומחות ומעבירים לקערה משומנת.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 4 מתוך 11

מכסים במגבת ומתפיחים כ-90 דקות או עד להכפלת הנפח כמעט.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 5 מתוך 11

מכינים את המלית: מחממים סוכר חום וחמאה עד קבלת תערובת אחידה ומצננים היטב. מוסיפים קינמון ומערבבים.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 6 מתוך 11

מכינים את הקרמבל: מערבבים 50 גרם סוכר חום, 60 גרם קמח, ו-60 גרם חמאה בעזרת קצוות האצבעות עד לקבלת פירורים בגודל לא אחיד, עוטפים בניילון ושומרים במקפיא.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 7 מתוך 11

ממלאים את הבצק ואופים: מרדדים את הבצק למלבן בגודל 35*40 ס"מ, מורחים אותו בתערובת הקינמון, מפזרים תפוחים ופירורי קרמבל. מהדקים/מדביקים את תפוחי העץ והקראמבל.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 8 מתוך 11

חותכים את העלה לחמש-שש רצועות ברוחב 5 ס"מ, מהדקים/מדביקים שוב את תפוחי העץ והקראמבל.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 9 מתוך 11

מגלגלים רצועה אחת כמו שבלול. מניחים אותו באמצע התבנית. מגלגלים רצועה שנייה סביב השבלול וכך ממשיכים הלאה למילוי התבנית כולה. בינתיים הבצק תופח. מתקבל מאפה בצורת שושנה.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 10 מתוך 11

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון

שלב 11 מתוך 11

אופים את המאפה במשך 40 דקות או עד שהוא זהוב וקיסם שננעץ בו יוצא נקי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י ישעיה

כן ישעיה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חטיף
  • חגיגה
  • עוגות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • יום הולדת
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים