דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

(0)
100 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מאפה מושקע עם גבינות משובחות בטעם בזיליקום

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.67  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (500 גרם)
1  כף
מלח (15 גרם)
0.33  כוס
סוכר לבן (80 גרם)
300  גרם
חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר
0.33  כוס
חלב (100 גרם)
50  גרם
פסטו מוכן
100  גרם
עגבנייה חצויות לחצי
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
50  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
2  כפות
חמאה
2  עלים
עירית קצוצה
50  גרם
גבינת קממבר
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד החמאה ולשים כ-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד. לאחר מכן מוסיפים את החמאה במנות קטנות עד שמבליעים את כל החמאה בבצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    עוטפים בניילון נצמד ומשהים למשך שעה בטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר מכן "מורידים" את הבצק בעזרת לחיצות, עוטפים בניילון נצמד, משהים למשך כשעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים מכוסה למקרר למשך הלילה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק למלבן ברוחב 40 ס"מ, גובה 30 ס"מ ועובי 3 מ"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים חצי מממרח הפסטו על הבצק, מפזרים מעל מחצית מהגבינות ועגבניות השרי.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממיסים במחבת את החמאה והעירית כ-10 דקות ויוצקים מחצית מעל הבצק.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגלגלים לרולדה. להכנה בתבנית אינגליש קייק: מניחים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומשהים בטמפ החדר כשעה וחצי.
  • שלב 9

    0 דקות
    באותו אופן מכינים את המאפה השני. בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות אופים כשלושים וחמש דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    להכנה בתבנית עגולה: יש לחתוך את הרולדה לרצועות ברוחב 3 ס"מ. "משכיבים" את הפרוסות בתבנית עגולה משומנת, מתפיחים כשעה וחצי, מורחים בעדינות בביצה טרופה ובתנור שחומם מראש ל-190 מעלות אופים כארבעים דקות עד להזהבה.
מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 1 מתוך 10

שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד החמאה ולשים כ-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד. לאחר מכן מוסיפים את החמאה במנות קטנות עד שמבליעים את כל החמאה בבצק.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 2 מתוך 10

עוטפים בניילון נצמד ומשהים למשך שעה בטמפרטורת החדר.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 3 מתוך 10

לאחר מכן "מורידים" את הבצק בעזרת לחיצות, עוטפים בניילון נצמד, משהים למשך כשעה.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 4 מתוך 10

מכניסים מכוסה למקרר למשך הלילה.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 5 מתוך 10

מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק למלבן ברוחב 40 ס"מ, גובה 30 ס"מ ועובי 3 מ"מ.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 6 מתוך 10

מורחים חצי מממרח הפסטו על הבצק, מפזרים מעל מחצית מהגבינות ועגבניות השרי.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 7 מתוך 10

ממיסים במחבת את החמאה והעירית כ-10 דקות ויוצקים מחצית מעל הבצק.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 8 מתוך 10

מגלגלים לרולדה. להכנה בתבנית אינגליש קייק: מניחים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומשהים בטמפ החדר כשעה וחצי.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 9 מתוך 10

באותו אופן מכינים את המאפה השני. בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות אופים כשלושים וחמש דקות.

מאפה בריוש מלוח עם עגבניות שרי, עשבי תיבול, פסטו וגבינות

שלב 10 מתוך 10

להכנה בתבנית עגולה: יש לחתוך את הרולדה לרצועות ברוחב 3 ס"מ. "משכיבים" את הפרוסות בתבנית עגולה משומנת, מתפיחים כשעה וחצי, מורחים בעדינות בביצה טרופה ובתנור שחומם מראש ל-190 מעלות אופים כארבעים דקות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים