דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה גבינה וזיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה גבינה וזיתים

מאפה גבינה וזיתים

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מאפה שמרים בצורת שושנים, ממולא בגבינות וזיתי קלמטה משובחים. מקסים להגשה בארוחות חלביות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1.5  כוסות
מים
2  כפיות
מלח גס
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
100  גרם
גבינת מגוררת
100  גרם
זיתים מגולענים וחתוכים לרבעים
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מעבירים קמח שמרים, מלח ומים לקערת המיקסר ולשים במשך כ-10 דקות.
  • שלב 2

    60 דקות
    מוציאים את הבצק מהקערה ומניחים על משטח מקומח. יוצרים כדור בצק, ומעבירים לקערה משומנת לתפיחה במשך כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הבצק על משטח מקומח ומוציאים את האוויר. מחלקים ל-2 כדורים.
  • שלב 4

    0 דקות
    עיצוב ומילוי: מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני. מפזרים על כל עלה גבינת פקורינו מגוררת, וגבינה בולגרית מגוררת. מעל מפזרים את חתיכות הזיתים. מקפלים את העלה כרולדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חותכים את הרולדה לכ-18-2 פרוסות. מניחים כל פרוסה על תבנית אפייה, שעל תחתיה מונח נייר אפייה. מניחים את הפרוסות במרחקים.
  • שלב 6

    30 דקות
    מכסים את התבנית במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מברישים את דפנות הפרוסה בביצה טרופה.
  • שלב 8

    20 דקות
    מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות. אופים את המאפה במשך כ-20 דקות, עד שמקבל גוון זהוב. מוציאים ומגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה משובח עם בשר טחון וחצילים

    מאפה משובח עם בשר טחון וחצילים

    120 דקות בינוני
  • מאפה עוף, אורז ותפוחי אדמה

    מאפה עוף, אורז ותפוחי אדמה

    120 דקות בינוני
  • מאפה שמרים שוקולד ללא גלוטן

    מאפה שמרים שוקולד ללא גלוטן

    180 דקות מאתגר
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים