המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ציוד נדרש: תבנית בינונית עם שוליים, רצוי עגולה
מניחים את החציל על תבנית עם נייר אפייה משמנים בעזרת תרסיס שמן ואופים עד הזהבה.
מערבבים בקערה את רוטב העגבניות הקלאסי עם התבלינים והשמנת.
שוברים את דפי הלזניה במרכזם בצורה לא שווה.
משמנים תבנית בשמן זית ושמים מעט מהרוטב, מניחים עליו דפי לזניה שבורים בצורה לא מסודרת ועליהם פרוסות חציל ומפזרים גבינת מוצרלה מעל, חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומסיימים בשכבת רוטב, פרמזן וחציל.
אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0