דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה מהיר של כרישה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה מהיר של כרישה

מאפה מהיר של כרישה

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
נשארה כרישה מראש השנה ולא בא לכם קציצות? הנה מתכון למאפה מהיר, חלבי וטעים עם כרישה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
50  גרם
חמאה
5  כפות
שמן זית
1 
בצל קצוץ דק
2 
כרישה קצוצות דק (החלק הלבן)
4  שיני
שום קצוצות
200  גרם
תרד שטוף קצוץ
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
300  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
3 
ביצה
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
שמנת חמוצה
0.5  כוס
שמיר קצוץ
3  כפות
עירית קצוצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
100  גרם
גבינת קשקבל מגוררת, להקרמה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים במחבת חמאה ושמן ומוסיפים בצל, כרישה ושום, ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דק'. מסירים מהאש מעבירים לקערה, ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה, מחממים תנור לחום בינוני (180 צלזיוס). יוצקים את הבלילה לתבנית, זורים מעל את גבינת הקשקבל, אופים כ-40 דקות, עד להזהבה ומגישים חם. בתיאבון!
מאפה מהיר של כרישה

שלב 1 מתוך 2

ממיסים במחבת חמאה ושמן ומוסיפים בצל, כרישה ושום, ומטגנים עד שיזהיבו. מוסיפים את התרד ומטגנים 5 דק'. מסירים מהאש מעבירים לקערה, ומצננים.

מאפה מהיר של כרישה

שלב 2 מתוך 2

מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה, מחממים תנור לחום בינוני (180 צלזיוס). יוצקים את הבלילה לתבנית, זורים מעל את גבינת הקשקבל, אופים כ-40 דקות, עד להזהבה ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים