מבשלים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה, עד שהוא מוכן. בוזקים מעט שמן זית ומצננים, שומרים בצד.
שלב 2
5 דקות
קוצצים את הבצל והכרישה ומטגנים במעט שמן זית עד להשחמה יפה.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מאבד את נפחו.
מתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
5 דקות
מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות, הביצים והפירורית המתובלת.
מערבבים היטב.
שלב 4
60 דקות
בתחתית תבנית מסדרים בצורה חופשית ספגטי,
מעל הספגטי שופכים את הבלילה ומיישרים.
לסיום, מסדרים ספגטי למראה חגיגי ומושלם.
אפשר לחתוך את הקצוות ואפשר להשאיר.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות סטטי, כשעה, מכוסה.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה, עד שהוא מוכן. בוזקים מעט שמן זית ומצננים, שומרים בצד.
שלב 2
מתוך
4
קוצצים את הבצל והכרישה ומטגנים במעט שמן זית עד להשחמה יפה.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מאבד את נפחו.
מתבלים במלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
4
מכבים את האש ומוסיפים את הגבינות, הביצים והפירורית המתובלת.
מערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
4
בתחתית תבנית מסדרים בצורה חופשית ספגטי,
מעל הספגטי שופכים את הבלילה ומיישרים.
לסיום, מסדרים ספגטי למראה חגיגי ומושלם.
אפשר לחתוך את הקצוות ואפשר להשאיר.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות סטטי, כשעה, מכוסה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
4
ע
ענת
מה זה אומר מכוסה ?
מערכת בישולים
היי, אפשר לכסות בזמן האפייה בנייר כסף או במכסה ייעודי לתנור אם יש לך 🌸
הערות 4