המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את צינורות הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה ומסננים.
בקערה נפרדת מערבבים את שאר הרכיבים.
משמנים היטב סיר קובנה בחמאה. גוזרים נייר אפייה בקוטר סיר הקובנה ומניחים בתחתית הסיר.
מסדרים צינורות פסטה בצורה בה הם עומדים בתחתית הסיר, בעזרת מצקת יוצקים מבלילת הגבינות. חוזרים על הפעולה עד לסיום הצינורות ואת יתרת הבלילה שופכים מעל.
מכסים את הסיר ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-45 דקות. לאחר מכן מסירים את מכסה הסיר ומכניסים לשיזוף של 10 דקות נוספות לפי הצורך.
מצננים את המאפה, עוברים עם סכין סביב דפנות הסיר והופכים אותו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0